Korkian ytimessä on kestävän kehityksen edistäminen. Vastuullisuus on sisäänrakennettu Korkian liiketoimintaan, ja se näkyy ennen kaikkea tekojen kautta. Teoistamme pääset lukemaan tarkemmin vuoden 2019 vastuullisuusraportistamme.

Hiilineutraali ja resurssiviisas Suomi edellyttää energia- ja ilmastostrategian toimeenpanoa, uusia teknologisia innovaatioita sekä ennen kaikkea yhteistyötä eri tahojen välillä. Sijoittajat, uudet biotalous-, kiertotalous- ja cleantech-ratkaisut sekä kestävien julkisen puolen hankintojen vauhdittaminen ovat tavoitteessa avainasemassa. Suomi on kuitenkin vain yksi palanen, ja omalta osaltamme voimme olla edistämässä hiilineutraaliutta ja resurssiviisautta myös globaalisti.

Mediassa ja julkisessa keskustelussa kauhistellaan maailmanloppuskenaarioilla ja ilmastototuuksia lauotaan oikoen mutkat suoriksi. Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin on kuitenkin jo nyt olemassa paljon, ja uusia teknologioita ja ratkaisuja syntyy jatkuvasti lisää. Korkialla ponnistelemme päivittäin näiden ratkaisujen löytämiseksi, niiden näkyväksi tekemiseksi ja toteuttamiseksi.

Suurten sanojen sijaan arvostamme konkreettisia tekoja. Liiketoimintamme ytimessä on uuden kasvun ja tuoton luominen asiakkaillemme – positiivisen vaikutuksen kera.

Hankkeidemme kautta esimerkiksi:

  • tuotamme, kehitämme, rakennamme ja operoimme uusiutuvan energian hankkeita kansainvälisesti
  • etsimme jatkuvasti sijoituskohteeksi infrastruktuuriprojekteja mahdollistaen arvon tuottamisen myös epävarmoina aikoina
  • tuomme markkinoille täysin uusia ratkaisuja, joille näemme ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi tarvetta
  • tuemme kestävää kaupungistumista niin omissa infrastruktuurikohteissamme kuin projekteissamme resurssivarastoina toimivien kiinteistöjen ja palveluistuvan liikenteen saralla

Kestävän kehityksen ja vastuullisuuden huomioiminen sijoitus- ja liiketoiminnassa ei ole pelkkää hyväntekeväisyyttä tai kompensointia, vaan Korkian näkökulmasta ennen kaikkea tapa saavuttaa pitkäaikaista tuottoa ja kilpailuetua. Samalla tuemme yhteiskuntamme pääsyä kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Ihmisten, osaamisen ja pääoman tuominen yhteen on ydinosaamistamme. Keskitymme jatkossakin hankkeisiin, joilla on suora vaikutus yhteiskuntamme kestävään kehitykseen. Vuoden 2019 vastuullisuusraportimme löydät täältä.

Lukuvinkkejä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.