Meillä on ilo kutsua Teidät Korkian webinaariin keskiviikkona 2.3.2022 klo 14-15. Ilmoittauduthan ystävällisesti mukaan tapahtumaan 1.3.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella.

 

 

WEBINAARIN AGENDA

I. Energiahankkeiden luvitus Suomessa

II. Jatkuuko energiamarkkinoiden myllerrys – miksi ja mitä seuraavaksi?

III. Korkeaa tuottoa uusiutuvasta energiasta, Korkia Uusiutuva Energia Ky

 

 

Keskustelupaneelissa uusiutuvan energian näkymistä ja sijoitusmahdollisuuksista keskustelevat Korkian energiasijoituksista vastaava rahastonhoitaja Mika Räsänen ja maankäytön ja luvitusprosessien asiantuntija, toimitusjohtaja Lauri Solin, Alusta Consulting Oy. Webinaarin isäntänä toimii Korkian EVP Jussi Lilja.

Voit lähettää meille kysymyksiä aiheesta etukäteen sekä webinaarin aikana.

 

Lauri Solin

Toimitusjohtaja, Alusta Consulting Oy

Alusta Consulting Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Lauri Solin on toiminut yli 20 vuotta energia- ja teollisuusinvestointien parissa maankäytön ja luvituksen asiantuntijana. Ennen oman yhtiönsä perustamista hän toimi FCG Finnish Consulting Groupin palveluksessa ja häntä pidetään eräänä alan johtavista maankäytön ja luvituksen osaajista.

TkT Mika Räsänen

Portfolio Manager, Renewable Assets

Mika on ollut perustamassa Korkian ensimmäisiä aurinkoenergiarahastoja. Hän on vastannut useiden aurinko- ja tuulivoimalaitosten rakennuttamisesta ja teknologian kehittämisestä.

Jussi Lilja

EVP, Korkia

Jussi vastaa Korkian varainhoitoliiketoiminnasta ja toimii yhtiön johtoryhmän jäsenenä.

ILMOITTAUTUMINEN

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 2.3.2022 klo 14-15 webinaarina, johon lähetetään erillinen osallistumislinkki ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittauduthan mukaan tapahtumaan 1.3.2022 mennessä.

 

    Etunimi*

    Sukunimi*

    Sähköposti*

    Organisaatio*

    Lisätietoja, terveisiä tai kysymyksiä aiheesta